Judocu Ayhan Alayıldız, Avrupa Şampiyonu Oldu

İtalya’da gerçekleşen 7. Veteranlar Judo Turnuvası’na katılan Sakaryalı Judocu Ayhan Alayıldız; 60 kiloda Avrupa Şampiyonu oldu. İtalya’da Sakarya’yı temsil eden Alayıldız;  Türk Bayrağı’nı göklere çıkararak, gururumuz oldu.

ANTRENÖR

İtalya’nın Lignano Şehri’nde 12-14 Kasım 2009 tarihlerinde gerçekleşen 7. Veteranlar Avrupa Judo Şampiyonası'na katılan ve Düzce’de Antrenörlük yapan Sakaryalı Judocu Ayhan Alayıldız, burada 60 kiloda Rus, Fransız ve Slovak sporcuları yenerek, Avrupa Şampiyonu oldu. 40 ülkeden yaklaşık 700 sporcunun katıldığı şampiyonada kilosundaki rakipleri yenen Alayıldız; Türk Bayrağı’nı göklere çıkararak, gururumuz oldu. 

ZİYARET

Önceki gün ilimize gelen Ayhan Alayıldız; kendisi gibi Antrenör olan kardeşi Alkan Alayıldız ile birlikte Babası Hayrettin Alayıldız ile Dayısı Adil Öztop’u (Sakarya Kafkas Kültür Derneği eski Başkanı) ziyaret ederek, sevincini ailesi ile birlikte yaşadı. Yeğeni ile büyük gurur duyduğunu ifade eden Sakarya Kafkas Kültür Derneği eski Başkanı olan dayısı Adil Öztop; başarılarının devamını diledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]