Jandarma ekipleri, zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Sakarya’da jandarma ekipleri, yaptıkları operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve ilçe jandarma ekipleri, Sapanca, Arifiye, Akyazı ve Karapürçek\'te yaptıkları operasyonlarda çok sayıda kenevir bitkisi ele geçirdi. İlk önce ekipler Sapanca Dibektaşı Mahallesi\'nde İ.Y. ve M.Y. isimli şahısların mısır tarlalarında yaptıkları aramada 900 kök kenevir bitkisi ve Uzunkum Mahallesi\'nde de N.K. ve E.C. isimli şahısların bulunduğu araçta yaptıkları aramada ise alüminyum folyaya sarılı 150 paket 43 gram kokain maddesi, 1 adet tabanca ve 1 adet bıçak ele geçirdi.

Arifiye İlçe Jandarma ekipleri, Hacıköy Mahallesi\'nde O.Ö. isimli şahsın bahçesinde de 36 kök kenevir bitkisi ele geçirirken, Akyazı İlçe Jandarma ekipleri ise Hanyatak Mahallesi\'nde C.Y. isimli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada 250 kök kenevir, 300 gram kubar esrar ve 80 gram kenevir tohumu ele geçirdi.

Ekiplerin ayrıca, Karapürçek ilçesi Kanlıçay Mahallesi\'nde ormanlık alan içerisinde 157 kök kenevir bitkisi ele geçirdiği belirtildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]