İzmitli Bayan Muhtarların Taraklı Ziyareti

İzmit Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Göktürk ve beraberinde İzmit'in bayan Muhtarlardan oluşan grup Taraklı’ya geldi. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'ı makamında ziyaret ederek Başkan Özkaraman'dan ilçe hakkında bilgi aldılar.

İzmit Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Göktürk burada yaptığı açıklamada “Kocaeli'deki tüm bayan muhtarlarımız ile birlikte Tacettin Bey'i ziyarete geldik. Aslında bu ziyaret iadeziyarettir. Tacettin Bey de bizleri ziyaret etmişti. Davetlerini aldık. Nasip bu gün imiş. İkimizde eğitim kökenliyiz. Orhangazi döneminde Kocaeli’ye yerleşen Türkmen boylarının bu gün manav dedikleri o kültürün çocuklarıyız. Bu bölge bize çok uzak değil. Muhtarlarla birlikte Tacettin Bey'i ziyaret ederken Taraklı’yı da görelim. Tarihimizi de görelim geçmişi görelim ve o doğal güzellikleri ile beraber tarihi ve dostları beraber kucaklayalım istedik. Bu güzel atmosferi de yakaladık” dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ise Taraklı'nın geçmişte İzmit ile bağlarının olduğunu söyleyerek kendilerini ağırlamaktan memnun olduklarını ifade etti. Başkan ve bayan muhtarlar Taraklı'daki tarihi evleri gezerek esnaftan alışveriş yaptılar.

16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]