İzdivaç programında Akyazı'lı bir genç

Fox Tv de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programına, Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahallesi'nde ikamet eden 29 yaşındaki Adem Göksu katılarak Hanife Gürdal isimli gelin adayına  talip oldu.
 
Fox Tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la isimli evlendirme programına Akyazı'ya bağlı Kuzuluk Mahallesi'nden bir aday katıldı.  Heyecanlı ve gergin olduğu tavırlarından belli olan Göksu'nun gelin adayına verdiği cevaplar zaman zaman seyircilerden tepki aldı. 
Gelin adayının ''Diyelimki bir ilişkiye başladık '' sözüne'' İlişki bana ters diyerek cevap veren Göksu'ya gelin adayı Hanife Gürdal, adayına teşekkür ederek olumsuz cevap verdi. Adem Göksu bunun ardından taliplerini beklemeye devam edeceğini söyledi.
 
Adem Göksu programın ardından sosyal medyadaki hesabından "Ben kendimi ne rezil nede vezir etmek için çıktım benim amacım evlenip mutlu olmak birtek babalık duygusunu yaşamadım onu yaşamak için çıktım bazıları beni yanlış anladı ve hayatından sildi hatta beni öldüresiye dövmek istiyor yapın bunu ama beni öldürmeyin baba olana kadar aileme verdiğim sözleri yerine getirene kadar size yalvarıyorum anlayın beni" yazarak kendisine gösterilen tepkilere isyan etti
😢😢😢😢
😢 

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]