İşte Türkiye Kadrosu!

Türkiye Partisi (TP) İl Başkanı Aydın Zengin; il yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

Abdüllatif Şener’in Genel Başkanı olduğu Türkiye Partisi’nin Sakarya İl Başkanı Aydın Zengin; günlerdir merak edilen Sakarya İl Yönetim Kurulu’nu, Elegant Cafe’de verdiği İftar Yemeği ile basın mensuplarına tanıttı.

Yaklaşık 65 ilde teşkilatlarını tamamladıklarını hatırlatan TP İl Başkanı Aydın Zengin; her kültürden insanların yer aldığı 34 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ekim 2009 itibariyle seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

SİYASET ANLAYIŞI

İl Başkanı Zengin, verdiği İftar Yemeği sonrası, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında il teşkilatı sorumluluğunu aldıktan sonra yoğun ve sıkı bir çalışma dönemi içine girdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Ülkemizin içinde bulunduğu giderek tırmanan sosyal ve siyasi geriliminden Sakaryalıların Türkiye Partimize gösterdikleri samimi ve yoğun ilgi, geleceğe olan güvenimizi artırmıştır. Yaklaşık bir buçuk aylık zaman içerisinde gerek il teşkilatını gerek ilçe teşkilatlarını oluşturmak için ciddi ve sıkı çalışma dönemi geçirdik. Bir yandan il teşkilatını oluştururken, diğer yandan içe teşkilatlarının oluşturulmasında da çok önemli mesafeler aldık. İlçelerde de çok yakın ve yoğun ilgi görmekteyiz. İl teşkilatımız, Sakarya ve ülke sorunlarına duyarlı arkadaşlarımızdan oluşturulmuştur. İnanıyorum ki genel merkez politikalarına sorunlarına paralel olarak bu kadro ile Sakaryamızın ve ülke sorunlarının sakı takipçisi olacağız. Türkiye partimizin alışılmışın dışında yepyeni bir siyaset anlayışı ile Türk siyasetinde yepyeni bir dönem açacaktır. Son zamanlarda iktidarı ile muhalefeti ile, Türkiye’nin en hayati sorunlarındaki, siyasi üsluplar dikkate alındığında, Türkiye Partisi’nin siyaset anlayışının milletimizin yoğun teveccühüne mashar olacağına yürekten inanıyoruz. Biz Türk siyasetinde, hepinizin çok yakından bildiği zorlukları bilerek, ülke ve millete hizmet aşkıyla, taşın altına elimizi koyduk. Bu zor süreçte Sakarya’mızın ve ülkemizin sorunlarına, duyarlı siz değerli basın mensuplarımızın, her türlü eleştirileri, bize ışık tutacaktır. Biliyor ve inanıyoruz ki Sakarya’mız için, halkımız ve ülkemiz için olumlu icraatlarımıza desteğinizi esirgemeyeceksiniz” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Basın mensupları ile birlikte, Elegant Cafe’deki İftar Yemeği’nde bir araya gelen TP İl Başkanı Aydın Zengin; 4 Yüksek Okul, 9 Üniversite, 9 Lise, 10 Ortaokul ve 2 İlköğretim Okulu mezunundan oluşan ve 4 bayanın yer aldığı 34 kişilik Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyeleri’ni şöyle açıkladı:

Aydın Zengin (Tüccar)
Adem Bilgen (Lise - Kalorifer Doğalgaz),
Ali İhsan Şener Arın (Ortaokul - Nakliyeci)
Altan Aral Maliye Meslek Okul - Emekli)
Aşır Uslu (İlkokul - Esnaf)
Barış Çelik (Üniversite - İş Adamı)
Cengiz Kaplan (Üniversite -İnşaat Mühendisi)
Erdoğan Bayındır (İlkokul - İthalat İhracat)
Fatih Dalkan (Üniversite - İşletmeci)

Fatih Koblay (Yüksek Okul - Şirket Müdürü)
Fikret Erdem (Üniversite - Avukat)
Fikri Arslan (Ortaokul - Nakliyeci)
Firdevs Pekşen (Lise - Şirket Yöneticisi)
Gökhan Kobaş (Lise - Esnaf)
İsmail Öztürk   (Üniversite - Mühendis)
Mehmet Burak Kapılı   (Üniversite - Diş Hekimi)
Mehmet Yenigün (Ortaokul - Esnaf)
Mesut Şakar (Üniversite - Güvenlik Şirket Sahibi)
Mukadder Ertan (Ortaokul - Emekli)
Mustafa Amasyalı (Lise - Diş Teknikeri)
Mustafa Keser (Ortaokul - Mobilyacı)
Necmettin Kırık (Yüksekokul - Bilgisayarcı)
Oktay Topçu (Üniversite - Sigortacı)
Onur Başoğlu   (Lise - Sanayici)
Orhan Bayburt (Üniversite - Avukat)
Semi Türk (Ortaokul - Esnaf)
Semih Çokay   (Lise - Esnaf)
Semih Uçar (Üniversite - İnşaat Yüksek Mühendisi)   
Sibel Hamzaoğlu (Lise - Güzellik Uzmanı)
Suat Pınar (Lise -  İşçi)
Tolga Mazak (Yüksekokul -    Kimyasal Ürünler)  
Yekta Tepe (Ortaokul - Esnaf)
Yıldız Öziş (Ortaokul - Ev Hanımı)
Yunus Güçger (Ortaokul - Çiftçi)

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]