İşte Tiyatro Agora'dan Bir Muhteşem Oyun Daha!

Tiyatro Agora üzerine düşeni 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma haftasında yine yapıyor.

''Çanakkale askerine rütbe gerekmez''adlı oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Agora ekibi bu önemli günlerde sahnedeki görevi üstleniyor.
 
Oyunun kısaca konusu;
 
"Çanakkale askerine rütbe gerekmez" diyerek kendisine verilen hiçbir şeyi kabul etmeyen İbrahim Aga'nın ardında, cephelerde savaşan ve vatan sevgisi adına canlarını veren bütün kahraman askerlerin hikayesi.
 
Oyunun yönetmeni ve oyuncularından biri olan Atilla ATASOY, yaptığı açıklamada "Sakaryalı tiyatro severler ile hep en iyisini paylaşmaya çalıştık, bundan sonra da en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Çanakkale Şehitleri'ni anma haftasında bu oyunla seyircimizin karşına
çıkmak bizi onurlandırıyor. Kalabalık oyuncu kadrosu, ayrıntı ve yoğun bir çalışma isteyen dekoru, kostümü ile ağır bir sorumluluğun altına girdiğimizin farkındayız. Ancak sanatın ve sanatçının destekçisi değerli iş adamlarımız ile profesyonelliğin gerekliliklerini yerine getirmeye çalışacağız. Oyuncu kadromuzun eğitimli olması sahnedeki görevimizi kusursuz yapmak adına reji çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Sakaryalı tiyatro severleri oyunumuza bekliyoruz."
şeklinde konuştu.

Gala Erenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde

Oyunun galası 18 Mart akşamı Erenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak. Erenler Belediyesi katkılarıyla sahnelenecek oyun büyük yankı uyandıracağa benziyor.
21 Mart ve 22 Mart tarihlerinde saat:19.30'da AKM Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek oyunu sakın kaçırmayın..
 
Biletler Sadece 5 TL
 
Oyun biletlerinde indirime giden Tiyatro Agora bu oyunda normal bilet fiyatlarından çok daha aşağı miktarlarda sahneye çıkıyor. Sadece 5 lira olan bilet fiyatlarının herkesin bu oyunu izleyebilmesi için bu şekilde ayarlandığı açıklandı.
 
Geniş Bilgi Bilet Rezervasyon ve Bilet Temini İçin
  
0 264 2798163 - 0 538 9360230 - 0 554 2965930

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]