İşte Sosyal Gelişim Merkezi inşaatında son durum

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Terminal arazisinde yapımına başlanan Sosyal Gelişim Merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın büyük desteği ile eski terminal arazisinde yapımına başladığımız Sosyal Gelişim Merkezi, hızla yükseliyor. 3 bin metrekarelik alanda devam eden çalışmaların tamamlanması ile oluşacak Aile ve Sosyal Gelişim Merkezi bünyesinde psikolog, sosyolog, sosyal hizmet uzmanı, spor öğretmeni ve sanat eğitmenleri görev yapacak” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Daha mutlu bir Sakarya’ vizyonu ile hizmet yatırımlarını bir bir hayata geçirmeye devam ettiğini belirten Yüce, “Aile ve Çocuk Kulüpleri, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Yaşlı Hizmet Birimi’nin yer alacağı Aile ve Sosyal Gelişim Merkezimiz, mimarisiyle şehrimiz için çok özel bir yere sahip olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla şehrimizde yaşayan çocuk, kimsesiz, öksüz, yetim, engelli sosyal statüsü ne olursa olsun her vatandaşımıza bu binada hizmet vereceğiz. Sosyal Gelişim Merkezimiz, tüm vatandaşlarımızın mekânı olacak” ifadelerini kullandı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]