İşte Sakaryaspor'un Balçova maçındaki hedefi

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sakaryaspor\'un kulüp başkanı Selahattin Aydın, deplasmanda Balçova Belediyespor maçından galip gelerek, liderlik koltuğunu korumak istediklerini söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, takımdaki genç oyuncuların çok çalıştığını, İzmir\'den galibiyetle dönmek istediklerini anlattı.

Geçen hafta Elazığ Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetle takımın moralinin üst seviyelere çıktığını vurgulayan Aydın, "İnşallah yarın da güzel bir futbolla galip geleceğiz. Genç futbolcularımıza güveniyorum. Takım olarak bu ligde iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Aydın, iyi bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini anlatarak, "Uzun bir aranın ardından ilk kez lig liderliğini elde ettik. Bunu istikrarlı hale getirmemiz gerekiyor. Teknik kadromuz da futbolcularımız da çok iyi çalıştı ve maça iyi hazırlandı. Biz de elimizden geleni yaparak bu maçta başarılı olmaya çalışacağız. Balçova Belediyespor\'u deplasmanda yenerek liderliğimizi korumak istiyoruz" şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]