İşte Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri şampiyonu

Arifiye İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hadis ve Meal yarışmasının şampiyonu belli oldu.


Arifiye İlçe Müftülüğü ve Arifiye İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hadis ve Meal yarışmasında, Arifiye İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Esma Nur Mutlu 1\'nci oldu.


Arifiye İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Vedat Arkan eşliğinde Başkan İsmail Karakullukçu\'yu makamında ziyaret eden Mutlu, etkinliklerde verdiği destek nedeniyle Başkan İsmail Karakullukçu\'ya teşekkür etti.


Başkan Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’İyi bir Müslüman ve iyi bir vatandaş olmanın yolu Yüce Dinimiz İslam\'ı öğrenmekten ve yaşantımıza yansıtmaktan geçiyor. Belediye olarak, sizlerin iyi bir eğitim almanız için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Sevgili Esma\'nın başarısını Can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikleri ve yarışmaları düzenleyerek gençlerimizi teşvik eden tüm hocalarımıza ve öğretim görevlilerimize teşekkür eder, bu tür çalışmalarının devamını dilerim" dedi.
Başkan Karakullukçu, daha sonra yarışmanın birincisi Esma Nur Mutlu\'ya çeşitli hediyeler takdim etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]