İşte Gerçek Başkan!

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçedeki yaşlı kadınlarla Bayraktepe'de yemekte bir araya geldi. Hendek'te yaşayan yaşlı hanımları evlerinden alarak yemekte bir araya gelen Başkan İnci, bu yıl da geleneği bozmadı.

Yaklaşık 450 civarında yaşlı hanımı evlerinden alarak Bayraktepe'yi gezdiren Başkan İnci, daha sonra yemekte bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Hendek'in yaşlısıyla, genciyle, engellisiyle bir bütün olduğunu belirten Başkan İnci, "Bizler yaşlısına hürmet etmeyen, yaşlanınca hürmet görmez" sözünün bilinciyle hareket eden bir toplumuz. Gençlere ve engellilere düzenlediğimiz özel günlerin yanı sıra yaşlılarımıza özel programlar düzenleyerek sosyal hayatın farklı bir boyutunu onlarla paylaşıyoruz. Bu programlarla onlar farklı bir mekanda akranlarıyla bir araya gelmiş oluyor. Bizler de onlarla sohbet etme imkanı buluyoruz" dedi.

Bayraktepe'de olmaktan çok mutlu olduklarını söyleyen Hendekli hanımlar, Başkan Ali İnci'nin geleneksel hale getirdiği bu programların devam etmesi dileğinde bulundu. Tüm konuklarla tek tek ilgilenen İnci, yaz aylarında da bir piknik ve gezi programı düzenleyeceğini söyledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]