İşte dolmuş duraklarındaki yeni uygulamalar

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından yürütülen Toplu Taşıma Aracı Sürücüleri Eğitimi projesinde Sakarya’da bulunan duraklar ziyaret edilerek proje ile ilgili istişarelerde bulunuluyor.

Hacıoğlu-Karakamış Dolmuş Hattı Durak Başkanı Şeref Ali Kaya’yı ziyaret eden SESOB Başkanı Hasan Alişan proje hakkında bilgilendirmelerde bulunarak şoförlerin proje hakkındaki düşüncelerini ve isteklerini dinledi.

En iyi sürücüye altın

Durak Başkanı Kaya, “Durak olarak kendi içimizde oluşturduğumuz uygulamalar ile sürekli denetim ve kontrol yapmaktayız. Hacıoğlu ve Karakamış duraklarında bulunan kameralar ile ben evimde bile durakları izliyor ve en ufak olumsuzlukta derhal müdahale etme şansı buluyorum. Otomasyon sistemimiz ile durağa gelen sürücülerimiz kartlarını okutarak sırayla hatta çıkabiliyor. Bu uygulama sayesinde hatta çıkışlar sırasındaki kargaşayı önlemiş olduk. Ayrıca durağımızda bulunan tüm sürücülerimizin bir sicil defteri bulunmaktadır. Bu sicil defterinde yaptıkları olumsuz davranışlar cezalandırılmakta ve güzel davranışlar mükafatlandırılmaktadır. İki ayda bir en iyi sürücüyü seçerek kendisine ödül olarak altın veriyoruz. Bu ay kurallara uyması, araç hijyenine önem vermesi, müşteri memnuniyetini önemsemesi ile ödül kazanan sürücümüz Sait İskender olmuştur. Bu ve benzeri uygulamalarımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplu Taşıma Aracı Sürücüleri Eğitimi bu yüzden bizler için büyük önem taşımaktadır. Ulaşım sektöründe kendimizi ispatlamak adına güzel bir adım olacağı kanaatini taşımaktayım” dedi.

Türkiye\'de ilk


Uygulamalarından dolayı başta Durak Başkanı Şeref Ali Kaya’yı ve sürücüleri tebrik eden SESOB Başkanı Hasan Alişan ise, “Bu uygulamalar ile kaliteli hizmet vererek rekabet şanslarını arttırmaktadırlar. Ayrıca projemize verdikleri destek ve kendi içlerinde oluşturdukları bu sistem ile İlimiz adına güzel gelişmeler kaydedileceğini umut ediyorum. Dilerim burada bulunan her sürücü bu ödüle layık olur. Türkiye’de bir ilk yarattığımız bu projede sizlerin desteği ile çok güzel işler başaracağız” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]