İşte Çark Deresi üzerine inşa edilecek yeni köprü

Şehir Merkezi ile Serdivan arasında yapılacak yeni bağlantı yolu kapsamında inşa edilecek köprü projesi belirlendi.

Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi üzerinde yapılacak köprü hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde inşa edilecek köprü,  ışıklandırma sistemiyle çok güzel bir görünüme kavuşacak. Şehir merkezine ulaşımı daha da rahatlatacak projemizi, kısa bir süre içerisinde başlatmayı hedefliyoruz” dedi.

Alternatif Güzergâh Yakında

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Merkezi - Serdivan güzergâhı üzerinde yeni bir bağlantı yolu açıyor. Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında açılacak arter kapsamında inşa edilecek köprünün projesi belirlendi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Çark Mesire ile Kentpark arasındaki köprü ile sağlanan Merkez – Serdivan bağlantı yoluna alternatif güzergâh açıyoruz. Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında gerçekleştireceğimiz çalışma ile vatandaşlarımızın ulaşım alternatiflerini arttırmış olacağız” diye konuştu

Köprü müjdesi

Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında açılacak yeni güzergâhta bir de köprünün inşa edileceğini belirten Oktar, “Bisiklet yolları ve yaya alt geçitlerinin yer alacağı önemli bir projeyi daha şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılacak arterimizde, Çark Deresi üzerine bir de köprü inşa edeceğiz. Bu konudaki çalışmalarımız tamamlandı ve köprünün projesi belirlendi. 25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde inşa edilecek köprü,  ışıklandırma sistemiyle çok güzel bir görünüme kavuşacak. Şehir merkezine ulaşımı daha da rahatlatacak projemizi, kısa bir süre içerisinde başlatmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]