İşte Başkan İnci'nin yerel seçimlerdeki hedefi

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının düzenlediği İlçe Danışma Meclisi toplantısı Hendek Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Danışma Meclisinde konuşan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 30 Mart’taki yerel seçimlerde hedeflerinin yüzde 85 oy almak olduğunu belirtti.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının düzenlediği İlçe Danışma Meclisi toplantısına, Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, İl Encümen Üyeleri, Adem Öz, M. Nedim Alkan, Alaattin Paşa Kaba, kadın kolları, gençlik kolları, yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının Danışma Meclisi toplantısı açılış konuşmasında AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “Önümüzdeki seçimler sadece bir belediye seçimi değil aynı zamanda istikrarın seçimidir. Burada atacağınız her oy sadece belediye başkanlığına, belediye meclis üyeliğine ve büyükşehir belediye başkanlığına atılmış bir oy olmadığını hiçbir zaman unutmamanızı istiyoruz. Sadece AK Parti değil, Recep Rayyip Erdoğan’ın hedef alındığı bu günlerde her şey bir yana Başbakanımız için her zamankinden çok daha fazla çalışmamız gerektiğini unutmamamız gerekiyor. 10 yıllık 15 yıllık iktidar olmak bir şey ifade etmiyor” dedi.

"Hendek tarihinde üst üste ikinci kez kazanan bir aday yok"

Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan da konuşmasında beldelerinin bu dönem kapandığını belirterek helallik istedi. Baylan, 2004 yılından bu yana Çamlıca’da belediye başkanlığı yaptığını ve beldeye mümkün olan en üst hizmeti yaptıklarını belirtti. İl Genel Meclis üyeleri adına bir konuşma yapan Adem Öz’de il genel meclis üyelerinin de son dönemi olduğunu belirterek, çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi. Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci genel konular hakkında yapılan hizmetleri slayt sunumu ile anlatarak bilgiler verdi. Ali İnci konuşmasına geçmiş seçimlerden örnekler vererek, “Hendek Belediyesini ilk kazandığımızda 1999’da yüzde 28 ile kazandık. 2004 seçimlerinde 9 puan artırarak yüzde 37 ile kazandık. 2009 seçimlerinde de yüzde 48 ile 11 puan artırarak yolumuza devam ettik. Hendek’in tarihinde üst üste kazanmış ikinci bir aday yok. Değil 2, değil 3, değil 4, biz durduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle biz burada seçimleri alırız ve yüzde 85 oy istiyoruz Hendek halkından, hedefimiz yüzde 85” dedi.

Konuşmasına örnekler vererek devam eden İnci, AK Partiye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılanları bir örnekle anlattı. İnci, “Büyük bir aslan grubu bir filin etrafını çevirmişler. Fili yemek için uğraşıyorlar. Bir bakıyorsunuz biri üstten diğeri ayaklarından diğer başka yerlerinden yara vermeye çalışıyorlar. Aslanlar o kadar planlı ki, hepsi birlikte çalışarak düşürmeye çalışıyorlar. Ama fil güçlü, kuvvetli ama etrafta büyük bir oyun büyük bir kumpas var. Onları izlerken aklıma partimiz ve Başbakanımız geldi. Ama biz Başbakanımızı o filin yalnız kaldığı gibi bırakmayacağız. İçeriden ve dışarıdan yapılan çalışmalarda gardını düşürerek indirilmeye çalışılan AK Parti Genel Başkanını bu millet yalnız bırakmayacak” diyerek sözlerini sonlandırdı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]