İstanbuldere Caddesi asfalt için hazırlanıyor

Sapanca Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerce sürdürülen İstanbuldere Caddesi\'ndeki yol genişletme, yağmur suyu, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanarak asfalt için hazırlanıyor.

Yapımı devam eden Sapanca Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatının güz dönemine yetişmesi için gece gündüz çalışmalar devam ederken, öğrencilerin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmeleri için Başkan Yılmazer’in vermiş olduğu talimat ile Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler MYO’ya giden yolda genişletme, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını son sürat devam ediyor. Genişletilen cadde de karşılıklı kaldırım, yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve sokak aydınlatması yapılarak güz dönemi öncesi hazır hale getiriliyor.

Güz dönemine yetişmesi için tüm imkanların seferber edildiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Osman Gür” İstanbuldere caddesinde ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Öğrencilerin memnun ve sıkıntısız bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer’in vermiş olduğu talimat doğrultusunda İstanbuldere Caddesinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Yapılan yol genişletme çalışmalarında yola cephesi olup terkini gerçekleştiren vatandaşlarımıza dekoratif perde duvar yaparak cadde de şık bir görüntü oluşturduk. 700 metre yağmursuyu, 310 metreküp beton, 2100 metre bordür örüldü. Diğer yandan ışıklandırma çalışmalarının devam ettiği İstanbuldere caddesi bu ay sonuna kadar asfaltı atarak güz döneminde hizmete girecek olan Meslek Yüksek Okulu Binasının açılışı öncesinde çalışmalarımız tamamlayacağız” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]