İstanbul şarkıları seslendirildi

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın düzenlediği “İstanbul Şarkıları” konseri, 5 Mayıs akşamı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Solistliğini Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilgün Sazak’ın yaptığı konserde kanunda Kadir Vural, klarnette Samet Planalı, kemanda, Gürcay Aksoy-Alperen Gün, udda N. Erşan Karaca, bağlamada Ferhat Özdemir, gitarda Kürşat Ceylan, perküsyonda ise Çağlar Baklacı ve Fevzi Ceylan yer aldı.

“Gülbahar”, “Bir Çapkına Yangınım”, “Mazi Kalbimde Bir Yaradır”, “Beğendim Biçimini”, “Bayan Bana Bak Yanıma Yakın Gel”, “Seninle Bu Aşkı Kaldığı Yerden”, “Adio Kerida”, “Kara Kız”, “Kalbim Seni Özler”, “Por La Tu Puerta Yo Pasi”, “Kasımpaşa Kıyıları Tersane”, “Sendeki Kaşlar Bende de Olaydı Yar”, “Ehe Gia Pana Gia” başta olmak üzere birçok şarkının seslendirildiği konsere öğrenciler, öğretim üyeleri ve Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi.

Müzikseverler tarafından büyük beğeni toplayan konserin finalinde dinleyiciler, solisti ve orkestrayı dakikalarca ayakta alkışladı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]