İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah, İlgi Odağı Oldu

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın da hazır bulunduğu Vilayetler Hizmet Birliği'nin toplantısına katılan eski İstanbul Emniyet Müdürü, yeni Osmaniye Valisi Celalletin Cerrah, valilerden büyük ilgi gördü.  

Sapanca ilçesinde bulunan Güral Otel'de Vilayetler Hizmet Birliği'nin toplantısı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın da katıldığı toplantıda en dikkat çeken sima eski İstanbul Emniyet Müdürü, yeni Osmaniye Valisi Celalletin Cerrah oldu.

Toplantının yapıldığı salona girer girmez, valilerin ilgisiyle karşılaşan Cerrah, meslektaşlarıyla tokalaşarak sohbet etti. Oldukça keyifli olan Cerrah, "Vallahi heyecanlıyım. Valilerimizle birlikte sayın bakanımızı dinledik. Bayağı heyecanlıyım. Yeni ve değişik bir görev. Polislikten ayrıldık, yeni bir görevle baş başayız" dedi.   
'Valiliğe atanmak sizin için sürpriz mi oldu' sorusuna Cerrah, "Büyüklerimiz takdir ettiler. Herkes her şeyi beklemek zorunda bir devlet memuru olarak" cevabını verdi.

Diğer bir gazetecinin Osmaniye Valiliği'nde ne zaman görev başı yapacaksınız sorusuna Cerrah, "Önümüzdeki günlerde başlayacağım. İstanbul'da yaptığımız çok güzel bir polisevi var. İstanbul halkıyla müşterek yaptık onu. Önümüzdeki hafta sayın Başbakanımızın katılımıyla açılışı yaptıktan sonra İstanbul'dan ayrılacağız" dedi.
Bu İlgi Neden?

Cerrah, kendisine yönelik ilginin sebebi olarak, "Valiler, daha önce kaymakamken beraber çalıştığımız arkadaşlar" cevabını verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Çapkın'la ilgili ne düşünüyorsunuz sorusuna Cerrah, "Tecrübeli bir arkadaşımız. Her şeyi en iyi şekilde yapacağına eminim. Daha önce de tanıyorum. Değerli bir müdürümüzdür" diye konuştu. 
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]