İstanbul ekibi turnuva yorgunluğunu Serdivan Planetaryum'da attı

Türkiye Liseler arası Genç Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası gurup maçları için Sakarya’ya gelen Özel Atacan Anadolu Lisesi öğrencileri maç sonrası yorgunluklarını Serdivan Planetaryum’da attılar.

Öğrencilerle birlikte, Atacan Spor Kulübü Derneği Başkanı Eyüp Ensar Tavukçuoğlu, Antrenör Erdem Hangül, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Uygulamalı Dersler Zümre Başkanı Nuray Yıldırım da planetaryum yetkililerinden bilgi alarak kendileri için yapılan sunumu izlediler.

Öğrencileri sporun yanı sıra eğitim açısından da desteklemeye çalıştıklarını ifade eden antrenör Erdem Hangül, ”Maç için gittiğimiz yerlerde çocuklarımızı farklı aktiviteler ile de desteklemeye çalışıyoruz. Sakarya’daki turnuva maçlarından sonra gezdiğimiz ilk yer Serdivan Planetaryum. Öğrencilerimiz maç yorgunluğuna rağmen planetaryumu çok beğendiler. Çocukların özellikle ilerleyen dönemlerdeki meslek seçimleri için yönlendirici oldu. Bence gelinip gezilmesi gereken bir yer. Ayrıca bize gösterilen ilgiden dolayı de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

"20 dakika boyunca keyifli vakit geçirdik"

Özel Atacan Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Nuray Yıldırım da, turnuva maçları sonrası yorgunluklarını planetaryum’da giderdiklerini ve eğlenceli bir gün geçirdiklerini belirterek, “Maç sonrası yorgunluğumuza rağmen son derece ilgi çekici ve güzel bir sunumdu. Çocuklarla beraber 20 dakika boyunca keyifli vakit geçirdik. Diğer sunumları da merak ediyoruz. İnşallah başka bir ziyaretimizde onları da izleme fırsatımız olur. Öğrencilerimizin okulumuza gelen balon planetaryum’dan deneyimleri olmasına rağmen, buradaki görsellik onları daha çok etkiledi. Mekan ve sunum olarak son derece güzel ve başarılı bir çalışma. Tüm vatandaşların ücretsiz yararlanabilmesi de ayrıca önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel Atacan Yönetim Kurulu ve sporcuları adına, Atacan Spor Kulübü Derneği Başkanı Eyüp Ensar Tavukçuoğlu da planetaryumdaki anı defterini şunları yazdı:

“Ellerinizle kurmuş olduğunuz ve her yaşa hitap eden böyle bir sistemi insanlarla buluşturarak gençlere ve meraklılara sunmuş olduğunuz için, görsel şölen ile müthiş bir bilgi uzayı oluşturduğunuz için, sizleri tebrik eder ve teşekkür ederiz. Saygılarımızla.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]