İşsizlik İnsana Neler Yaptırıyor?

Sakarya'da çalıştığı iş yerinde geçirdiği iş kazası sonrasında kendisine malulen emekli olma sözü verilen şahıs, sözün yerine getirilmemesi nedeniyle 4 yaşındaki çocuğunu kucağına alarak Sakarya köprüsünde intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya köprüsünde meydana geldi. Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada 5 yıldır işçi olarak çalışan Veysel Ç. (41), iş yerinde geçirdiği iş kazası sonrasında belinden sakatlandı. Bir süre hastanede tedavi olan Veysel Ç., iyileşip işine döndü. Malulen emekli olmayı bekleyen Veysel Ç., bir yıl önce işten çıkarıldı. İşten çıkarıldıktan sonra bunalıma giren ve Sakarya köprüsünden atladıktan sonra balıkçılar tarafından kurtarılan Veysel Ç., yine intihara teşebbüs etti.

Bunalıma giren Veysel Ç., 4 yaşındaki çocuğunu kucağına alarak Sakarya köprüsüne geldi. Yoğun trafiğin arasından köprünün korkuluklarına geçmeyi başaran Veysel Ç.'yi gören sürücüler, hemen durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen görevliler kucağındaki çocukla birlikte kendini Sakarya nehrine atmak isteyen Veysel Ç.'yi, uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada korkuluklara yanaşan bir yakınını gören şahıs, çocuğunu havaya kaldırarak atmak istedi.

Küçük çocuk ağlamaya başlarken, arkadan gizlice yaklaşan bir jandarma astsubayı şahsı yakaladı. Gözyaşlarını tutamayan Veysel Ç., çalıştığı iş yerinde kendisine malulen emekli olma sözü verildiğini belirterek, "Emekli olmayı beklerken işime son verildi. Daha önce de aynı nedenden kendimi Sakarya nehrine attım, ama balıkçılar kurtardı." dedi.

Baba ve minik oğlu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olayı haber alan Veysel Ç.'nin eşi Suzan Ç. (36) de eşi ve çocuğunun yanına gitti. Olayla ilgili araştırma sürüyor.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]