İspiroğlu, Mustafa İsen'i Ziyaret Etti

Sakarya'nın Karasu ilçesi Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen'i Çankaya Köşkü'nde ziyaret etti.

Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu ve beraberindeki heyetin Çankaya Köşkü'nde İsen'e yaptığı ziyarette ilçedeki turizmin canlandırılması konuşuldu. Turizm Bakanlığı müsteşarlığı döneminde Karadeniz'e kıyıları bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçeleri için uygulamaya koydukları projelerin takip edilmesini isteyen İsen, projelerin başında Sakarya Nehri'nin Karadeniz'e döküldüğü alanın yat alanı olarak kullanılması geldiğini söyledi. Şile'den Melen Çayı'nın denize döküldüğü alanda Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Orman Bakanlığı'nın ortaklaşa hazırladıkları bir turizm projesinin de bulunduğunu kaydeden İsen, "Her üç ilçenin bu konularda ortak hareket etmesi gerekir. Kuzey bölgesinin her mevsim ayrı bir güzelliği var. 100 kilometre uzaklıkta İstanbul gibi bir metropol kent var. İnsanları buraya çekersek küçük oteller ve pansiyonlar yılın 12 ayı çalışır hale gelir." dedi.

Ziyarette İspiroğlu, İsen'e Acarlar Longozu'nun seramik üzerine yapılmış bir tablo ile birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulmak üzere seramikten yapılan bir portresini taktim etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan, Milli Emlak Uzmanı Hasan Çolak ve İşadamı İbrahim Bayraktar da hazır bulundu

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]