İsmet Aksoy, Basın Açıklaması Düzenledi

Saadet Partisi İl Başkanı İsmet Aksoy, Ramazan Ayı ile ilgili basın açıklaması düzenlemiştir.

İlgili açıklama şu şekildedir;


"Muhterem basın mensubu kardeşlerim, basın toplantımıza hoş geldiniz hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

Rahmet ve marifet ayı Ramazan’ı idrak ediyoruz. Bu rahmet ayı kurtuluş ve arınma kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna bir zaman dilimidir. Rahmet ve bereket rüzgârlarının Gönüllere dolduğu bu müstesna zaman diliminde yapacağımız duaların ülkemize, İslam âlemi’ne ve tüm insanlığa huzur ve saadet getirmesini diliyorum.

Dünyanın dört bir yanında kan ve gözyaşı hâkimdir son üç yüz yıldır dünyaya egemen olan sistem ekonomik, ahlaki, kültürel ve sosyal yozlaşmayı getirmiştir. Hak, adelet, yardımlaşma, dayanışma, erdem gibi en temel değerler rafa kaldırılmıştır. Bunun sonucu olarak güçlü olanın haklı olduğu, ezdiği bir düzen Ortaya çıkmıştır. Masum ve mazlum milyonlarca insan, acımasız neoliberal politikaların mağduru olmuştur.

Yeryüzünde yeniden iyiliğin, güzelliğin hak ve adaletin hâkim olabilmesi için ülkemize düşen sorumluluğun bilincinde olmalıyız. Adil bir dünyanın kurulması için bütün gücümüzle mücadele etmek zorundayız. Bunun ilk şartı manevi değerlerimize sahip çıkmak bizi biz yapan ortak değerlerimizi güçlendirmektir. Ayrılıkları, kırgınlıkları bir yana bırakmak kutuplaşmak yerine kucaklaşmaktır.

Bu mübarek ramazan ayında yapacağımız dua ve ibadetlerin sevgi ve kardeşliğimizi pekiştirmesini Temenni ediyorum.
 
Duamız odur ki; Cenabı hak bu müstesna zaman dilimi Ramazan ayının hatırına bizlere bütün İslam âlemi’nin birlik ve beraberliğini gerçekleştirme gücü versin bu ay barış ve huzur içinde yaşayan adil bir dünyanın kurtuluşu için başlangıç olsun.

Bu temennilerle aziz Sakaryalı hemşerilerimizin, tüm milletimizin ve tüm İslam âlemi’nin ramazan ayını kutluyor, huzur ve barışın hâkim olduğu yeni bir dünya ya vesile olmasını diliyorum."

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]