İsmail YK Sevgisinin Böylesi

5 yaşında aldığı mikrop sonucu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulmak için şarkılarıyla terapi gördüğü İsmail YK’ya sarılan Zülal Turgut “Dünyalar benim oldu” diyerek sarıldığı sanatçıdan göz yaşları içinde ayrıldı. 

Adapazarı Karaosman İlköğretim Okulu öğrencilerinden olan Zülal Turgut 5 yaşında aldığı mikrop sonunda yakalandığı TBC hastalığından kurtulmak için savaş veriyor. İbrahim Nadide Turgut’un kızları olan Zülal Turgut’u kurtarmak için ellerindeki varını yoğunu satan Aile, kızlarının tedavisini İsmail YK’nın şarkılarını dinleterek terapi yoluyla tedavi etmeye çalışıyorlar.

Tedavisi nerdeyse mümkün olmayan bir hastalığa yakalanan ancak İsmail YK’nın şarkılarıyla hayata bağlanan Zülal Turgut, saplantı haline gelen tutkusu nedeniyle odasının her köşesini süslediği sanatçıyı görmek için adeta çırpınıyordu. Üç gün önce onu okulunda ziyaret eden ve haberini yapan gazeteci Şaban Mergül Zülal Turgut’a onu İsmail YK ile buluşturacağını söyleyince sevincinden adeta yerinde duramadı.

Buluşma Anı

Umutsuz Zülal’in umuda olan İsmail YK Adapazarı’na geldiği ve konser öncesi verilen söz tutularak İsmail YK ile buluşturuldu. İşte o anı görenler Zülal’in mutluluğu karşısında duygulu anlar yaşadılar. Zülal, annesi ile geldiği buluşmada İsmail YK’yı görünce heyecandan yerinde duramaz oldu. Birkaç dakika içinde kucaklaştığı sanatçı Zülal’i sevgiyle kucakladı ve bir süre başkaları ile konuşurken bile Zülal’in elini bırakmadı.

Ayrılık Sonrası Gözyaşlarını Tutamadı

Şarkılarıyla terapi olduğu ve deli gibi sevdiği sanatçı İsmail YK ile buluşması da, ayrılması da gözyaşlarının akmasını engelleyemedi. Ayrılınca üzüntüden ağlamaya başlayan Zülal’i kendinden küçük olan kuzeni teselli etti.

13 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]