İslam, Erdoğan'ın mitingi öncesinde konuştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Biz dünyanın lideri olmaya aday bir ülkeyiz\' diyen cumhurbaşkanı adayımız var" dedi.

İslam, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan\'ın Kent Meydanı\'ndaki mitingi öncesinde yaptığı konuşmada, adaylarının başkaları gibi "bir lokma ekmek, bir hırka" vadetmediğini söyledi.
Başbakan Erdoğan\'ın vatandaşlara dünyanın en büyük ülkelerinden biri olmayı vadettiğini belirten İslam, "Kendi uçağımızı ve tankımızı kendimiz yapalım, ülkemizin her tarafına yollar, köprüler, barajlar, hastaneler, fabrikalar yapalım\' diyor. Ne diyorsunuz? \'Bunlar bizi ilgilendirmez\' diyenler var. \'Bunlar cumhurbaşkanını ilgilendirmez\' diyenler var. Ona ne diyorsunuz? \'Filistin, bizi ilgilendirmez, içimize kapanalım\' diyenler var. Onlara ne diyorsunuz?" şeklinde konuştu.

İslam, "Biz dünyanın lideri olmaya aday bir ülkeyiz\' diyen cumhurbaşkanı adayımız var" ifadesini kullanarak, Sakaryalıların kendilerinden bekleneni yaptığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı seçimine kadar her yeri dolaşacaklarını dile getiren İslam, "Sakarya, cumhurbaşkanlığı seçimini de yeni Türkiye için bir referandum olarak değerlendirecek. Yüzüstü çok süründük, artık ayağa kalkacak mıyız?" diye sordu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da 12 yıl boyunca Türkiye ve Sakarya\'nın her alanda geliştiğine dikkati çekerek, 10 Ağustos\'taki cumhurbaşkanı seçiminde milli iradeye sahip çıkacaklarını söyledi.

Milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan\'ın yanında olduklarını ifade eden Toçoğlu, Sakarya\'nın yeni Türkiye\'nin yanında olduğunu herkese gösterdiğini sözlerine ekledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]