İsen ve Yılmazer Sapanca Sahil bandını inceledi

Sapanca Gölü’nün yükselmesi sonucu sular altında kalan Sapanca Sahil Bandında, suların çekilmesinin ardından başlatılan onarım ve düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sahil bandında aralıksız olarak sürdürülen çalışmalar devam ederken, AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr Mustafa İsen ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer sahil bandında incelemelerde bulundu.

Işıklandırma ve peyzaj düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasıyla Sapanca’ya yakışır modern bir görünüm oluşturulacak olan Sapanca sahil bandındaki çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer; “Belediyemiz olarak ilçemizin her noktasında güzel çalışmalar yapıyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Sahil Bandımızda yapmış olduğumuz çalışmaları tamamlıyoruz. Ülkemizin yetiştirdiği önemli bürokratlarımızdan ve her zaman bizlere destekleri olan Sakarya Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr Mustafa İsen’e de ilçemize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]