"İşe Katıl, Hayata Atıl Projesi"

EDF Genel Başkanı Kurtaslan: "Bütün amacımız, engellileri kendilerine yeter hale getirmek"

Engelli Dernekleri Federasyonu (EDF) Genel Başkanı Abdurrahman Kurtaslan, "İşe Katıl, Hayata Atıl Projesi"ne ilişkin, "Bütün amacımız, engellileri kendilerine yeter hale getirmek" dedi. 

Kurtaslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı önderliğinde, Garanti Bankasının desteğiyle hayata geçirilen projenin çok önemli olduğunu söyledi. 

Projenin engelli bireylerin iş yaşamına katılımını artırmayı hedeflediğini vurgulayan Kurtaslan, engelliler için yapılan her faaliyetin güzel olduğunu dile getirdi. 

"Bütün amacımız, engellileri kendilerine yeter hale getirmek" diyen Kurtaslan, "Tabii onun için meslek sahibi olmaları lazım. İş edindikleri zaman büyük ölçüde kendilerine de güvenleri geliyor. Engellilerin meslek sahibi olmaları, birtakım imkanlardan faydalanmaları için gece gündüz çalışıyoruz" ifadesini kullandı. 

Kurtaslan, bu kapsamda çeşitli projeler hazırladıklarına dikkati çekerek, "Kim nerede engelliler için faaliyet yapıyorsa hepsinin başımızın üstünde yeri var. Bu faaliyetleri çok saygıdeğer buluyoruz. İstihdamla sonuçlanan projeler daha mükemmel. O nedenle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının engelli ve yaşlılara dönük hizmeti saygıdeğer. Gayet güzel çalışmaları var" şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]