İş yerine uyuşturucu operasyonu

Hendek'te polis, bir iş yerine operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcıları, baskın sırasında esrarı sobada yakmak istedi. Polis su dökerek söndürdüğü sobadaki uyuşturucuyu delil olarak topladı.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı güven timleri, yaptıkları istihbarat çalışması neticesinde Yeni Mahalle de R.Y ve K.T isimli şüphelilerin uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptıklarını belirledi. Polis her iki şüphelinin ev ve iş yerine baskın yaptı. Ekiplerin işi yerine geldiğini gören K.T, esrarı sobaya atarak imha etmeye çalıştı. Durumu fark eden polis, sobayı su dökerek söndürdü. Sobadaki 200 gram esrar delil olarak toplandı. Üst araması yapılan  K.T nin üzerinde ise bir miktar sahte para ele geçirildi.  R.Y’ nin evinde de kurusıkı tabanca bulundu. Ekipler daha sonra şahısların ifadelerinin alınması için karakola getirdiler. Şahısların ifadelerinin alınması ve sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildiler.

Emniyette sorgulanan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Hendek'te polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı. Şüphelilerden birinin baskın sırasında esrarı sobada yakmaya çalıştığı öne sürülmüştü.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı güven timleri Yeni Mahalle de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen R.Y ve K.T isimli şüphelilerin ev ve iş yerine baskın yapmıştı. Ekiplerin işi yerine geldiğini gören K.T, esrarı sobaya atarak imha etmeye çalışmıştı.

Durumu fark eden polis, sobayı su dökerek söndürmüştü. Sobadan 200 gram esrar çıkmıştı. Üst araması yapılan K.T nin üzerinde ise bir miktar sahte para ele geçirilmişti. R.Y’ nin evinde de kurusıkı tabanca bulunmuştu. 

Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]