İş kadınları Sakarya'da buluştu

TUSKON ve MARİFED bünyesinde faaliyet gösteren (SAGİAD) Sakarya Girişimci ve Sanayici İş adamları Derneği\'nin ev sahipliğinde DÜSİAD, KASİAD ve YASİAD İş Kadınları Komisyonu Başkanları ve üyeleri Taraklı ilçesinde bir araya geldi.

SAGİAD İş Kadınları Kulübü tarafından organize edilen İş Kadınları Buluşması\'nda, bayanlar hem tanışma fırsatı buldu, hem de ikili iş görüşmesi yaparak, ileriye dönük bağlantılar sağladılar. Düzce\'den DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, İş Kadınları Komisyonu Başkanı Tuba Gürel, Başkan Yardımcısı Aslı Bıçakcıoğlu ve üyelerinin de katıldığı iş gezisi, Taraklı ilçesinde Kadirler Konağı\'nda verilen sabah kahvaltısı ile başladı. Kahvaltıda iş kadınları tanışıp sohbet ettiler.

"Başarınızın anahtarı cesaretinizdir"

Programın ev sahipliğini üstlenen Sakarya Valisi Mustafa Büyük\'ün eşi Emine Hayriye Büyük, Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz\'ın eşi Betül Yılmaz, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman ve eşi Necmiye Özkahraman\'ın selamlama konuşmaları ile başlayan programın akışında konuşma yapan SAGİAD İş kadınları Komisyonu Başkanı Serap Yılmaz, katılımcılara teşekkür ederek, SAGİAD İş Kadınları Komisyonunun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yılmaz, "TUSKON ve MARİFED bünyesinde faaliyet gösteren SAGİAD İş kadınları Kulübü 1. yılını doldurdu. Bu bir yıl içerisinde işveren, girişimci ve yönetici kadına sosyal ve ekonomik alanda eğitim programlarıyla, yurtiçi ve yurtdışı iş gezileriyle ikili görüşmelerle ve zirve programı gibi proje programları değer kazandırdı, kazandırmaya devam edecek. İş Kadınları kulübünde özellikle eğitime önem verdik ve \'Başarınızın anahtarı cesaretinizdir\' sloganı ile yola çıkarak bu günlere geldik" dedi.

Tarihi evleri gezdiler

Taraklı ilçesinde gün boyu devam eden İş Kadınları Buluşması programının devamında İş Kadınları Taraklı İlçesinde kültür gezisi yaparak, şehir merkezinin tarihi evlerini gezdiler. SAGİAD, DÜSİAD, KASİAD VE YASİAD İş Kadınlarını ağırlayan Toyota A.Ş. yetkilileri iş kadınlarına Toyoto fabrikası ve çalışmaları sunum gerçekleştirerek, üretim hattında aracın başlangıç aşamasından bitiş aşamasına kadar her bölümü gezdirip bilgiler verdiler.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]