İnsanımız Rahat Etmeli!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, doğalgaz çalışmalarıyla bozulan yolların yeniden onarılması çalışmalarının sona yaklaştığını, kış şartlarından önce Adapazarılıların rahat edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Süleyman Dişli, fen işlerinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Belediyenin Teknik İşler Birimi’nin bahçesinde toplanan işçileri ziyaret eden Başkan Dişli, doğalgaz sonrası bozulan yolların tamiratının bitmesi nedeniyle işçilere teşekkür etti. “insanların rahat etmesi önceliğimizdir” diyen Dişli, konuşmasına şöyle devam etti: “ Şehrimizde doğalgazın yaygınlaşması mutluluk vericidir, bu konuda bize de ne düşüyorsa onu yapmaya gayret ediyoruz. Geniş çaplı bir çalışma yapıldı, o nedenle birçok sokağımız tahrip edilmek zorunda kaldı, bizler de hızla bu sokaklardaki çalışmaları yaptık ve kış şartları bastırmadan birkaç sokaktaki eksiklikler hariç yol ve kaldırım tamiratlarını tamamladık. Bu gayretinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum.

Adapazarı Belediyesi ekipleri doğal tamiratları için 25 bin ton asfalt dökerken 45 bin metrekare kilitli parke çalışması yaptı. Asfalt çalışmaları Tuzla, Yağcılar, Mithatpaşa, Sakarya, Yenigün, Papuçcular, Yenidoğan, Tepekum, Semerciler, Tığcılar, Tekeler, Yenicami, Ozanlar ve Yahyalar mahallesinde tamamlanırken, kilitli parke çalışmaları da Çukurahmediye, Yenigün, Sakarya, Tepekum, Yahyalar, Karaosman, Şeker, Orta, Tuzla ve Yenidoğan mahallelerinde tamamlendı. Başkan Süleyman Dişli, bazı eksik kalan sokaklarında hızla tamamlanacağını belirttiği konuşmasında, doğalgaz sonrası tahrip olan sokakların onarılmasının ardından tüm sokaklardaki eksikliklerin de yapılacağını vurguladı. Konuşmanın ardından, belediye işçilerine tavuk ızgara servisi yapılarak işçilere moral verildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]