İnşaat Mühendisi adayı öğrencilerden poster sunumu

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencileri, bitirme projelerini poster olarak sundu.

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı’nca oluşturulan tarafsız bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucuna göre Sertuğ Sönmez, ‘Sungurlu Deresi Taşkını Analizi’ projesiyle birinci oldu. İkinciliği ‘Çelik Endüstriyel Yapının Tasarımı ve Projelendirilmesi’ isimli projesiyle Kadir Çelik ve Safa Küçük alırken, ‘Asi Nehrinin Tarihi Taşkınlarının İncelenmesi’ projesiyle Ender Arslan, Enes Gözsüz ve Onur Kurt ise üçüncü oldu. Mustafa Emeksiz, Yakup Tokgöz, Mehmet Akif Günaçar, Emre Bozkurt, Önder Demir, Ahmet Kartal Ellibeş, İsmail Kaylı ve Vedat Yalçın da, hazırladıkları projeleriyle dördüncü, beşinci ve altıncı sırada yer aldı.

50 posterin yarıştığı değerlendirme sonucuna göre ilk 6’ya giren posterler, bir yıl süre ile Bölüm koridorunda sergilenecek. Yeni mezun olacak öğrenciler, yarışma sayesinde poster değerlendirilmesi sırasında jüride yer alan kamu ve özel kurumlarda çalışan inşaat mühendisleri ile sohbet etme fırsatı yakaladı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]