'İnşaallah yaşanacak bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız'

7 Haziran 2015\'te yapılacak genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte CHP Erenler İlçe örgütü seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Patates Hali esnafı ve Çarşamba Pazarı esnafına yapılan ziyarete Sakarya Milletvekili Chp Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Milletvekili Adayı Ayşe Kılıç, Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çınal ve İlçe yöneticileri hazır bulundu.

Hal ve Çarşamba Pazarı Esnafıyla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve ilçe yöneticileri 2015 yılı genel seçim parti bildirgelerini dağıtarak Pazar esnafını bilgilendirdi.

Chp Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çınal yaptığı açıklamada”İlçe sınırlarımızda bulunan Patates Hali ve her Çarşamba İlçe sınırlarımızda kurulan Pazar yerimizde Esnaf ve Halkımıza Sn. Milletvekilimiz Engin Özkoç ile birlikte ziyarette bulunduk, İnşallah Yaşanacak bir  Türkiye’yi Chp İktidarında hep birlikte kuracağımız günlere çok az kaldı, daha çok dolaşıp gece gündüz demeden esnafımıza, öğrencimize, öğretmenimize, çiftçimize, ev hanımlarına, kiracı vatandaşlarımıza Emekli vatandaşlarımıza ,Taşeron İşçimize, asgari ücretliye, kredi mağduru vatandaşımıza, işsiz vatandaşlarımıza tüm halkımıza seçim bildirgelerimizi  tek tek anlatacağız, halkımız ve esnafımızın ziyaretimize gösterdiği yaklaşım ve teveccüh bizleri memnun etti” açıklamasında bulundu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]