İngilizce kursuna katılan 22 kursiyer belgelerini aldı

Sapanca Belediyesi’nin 5 senedir her yaz gerçekleştirdiği İngilizce Kursu bu yıl da sona erdi. Haftanın 5 günü ve her gün 2’şer saatten 6 haftalık bu kurs döneminde 22 öğrenci katılım belgelerini almaya hak kazandı.

Sapanca Belediyesi Meclis Salonu’nda akademisyen Sacit Dündar’ın eğitimciliğini üstlendiği ve katılımcılardan herhangi bir ücret alınmadan sürdürülen İngilizce Kursu, katılımcıları çok memnun etti. Sapanca Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen programda, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ile birlikte İngilizce kurs öğretmeni Sacit Dündar, katılım belgesini almaya hak kazanan 22 kursiyere tek tek belgelerini takdim ettiler. Kursiyerlere sertifika töreninden önce yaptığı konuşmada, yabancı dilin önemini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, yabancı dil öğrenmenin sonu olmadığını ve gelişen dünyada her sektör için bir ve birden fazla dil bilmenin bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Kursiyerlere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyen Başkan Yılmazer, kursiyerler de teşekkürlerini iletme fırsatı buldular.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]