İnci, Türkiye'de İlk 20'de

Türkiye'nin önde gelen araştırma şirketlerinden ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Şirketi'nin Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yaptığı seçim araştırmalarında kararsız oy dağılımı yapılmadan alınan oy oranında Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Türkiye genelinde ilk 20'de yer alarak 16. oldu.

34 il, 116 ilçe, 21 köy

www.internethaber.com sitesinde yayınlanan anket sonuçlarında kararsız oy dağılımı yapılmadan en çok oy alan belediye başkanı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu. 34 il, 116 ilçe ve 21 köyde yapılan ankette seçmenlere "Bu Pazar günü seçim olsa mevcut yerel başkana oy verir misiniz?" sorusu yöneltildi. Hendek'te 668 seçmene sorulan soruda seçmenlerin yüzde 43.7'si bu soruya evet dedi. Yüzde 33.6'sı hayır derken, yüzde 22.7'si ise kararsız kaldı.

Türkiye'de 16. oldu

Şirket il il sonuçları açıklarken, kararsız oy dağılımı yapmadan en fazla oy oranına sahip belediye başkanlarının sıralamasını da yaptı. Bu sıralamada Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, kararsız oy dağılımı yapılmadan en fazla oy alan ilk 20 belediye başkanı arasında yer almayı başardı. Sıralamada bir çok belediye başkanını geride bırakarak 16. olan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sonuçtan mutlu olduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]