İnci Muhalefete Göz Dağı Verdi: Gelin Hesaplaşalım

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyi tarafından Hendek Ticaret Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen açık oturuma katıldı.

Muhalefeti açık oturuma davet eden İnci, öğrencilerden gelen eleştirilere tek tek yanıt verdi.Bazı üniversite öğrencileri, büyük şehirlerde yaşadıklarını ifade ederek, "Hendek'te olan imkanlar büyükşehirlerimizde yok" diyerek Başkan İnci'ye teşekkür etti.
Düelleyo Çağırdı

Bazı öğrenciler ise muhalefet partilerinin propaganda konuşmalarında Ali İnci'ye yönelik suçlamaları sordu. Soruları tek tek yanıtlayan Başkan İnci,
"Bir belediye başkanı için muhalefet çeşitli iddialar ortaya atıyor. Bense onlara diyorum ki gelin, halkın önünde hesap sorun. Siz sorun ben cevaplayayım halk neyin ne olduğunu çıplak gözle izlesin ve kararını versin. Bu seçimler vatandaşımızın özgür iradesinin sandığa yansıtacağı, kanaatlerini belli edeceği bir bayrak yarışıdır " dedi.
Vatandaşıma Küsmedim

Başkan İnci, "Ben ilk 1994 seçimlerinde belediye başkan adayı olduğumda çok az farkla seçimi kazanamadım ama siyaset uzun soluklu bir iştir. Ben hiçbir vatandaşıma küsmedim, ayrımcılık yapmadım. Seçim sonuçları sonrası biz işimize baktık, çalıştık ve 1999 seçimlerinde de halk bize teveccüh gösterdi ve biz seçimleri kazandık. İkinci dönemde de halk aynı desteğini sürdürdü biz yine yerel yönetimlerde söz sahibi olduk. İnşallah yeni dönemde halkımızın takdiriyle hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz " dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]