İnci Beton, En Başarılı Müşterilerini Seçti

İnci Beton her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan iftar sofrasının 5'incisini de Mimoza Restoran'da verdi.

İnci Beton'da çalışan yaklaşık 140 kişinin hazır bulunduğu iftar öncesi Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci tüm çalışanları ile yakından ilgilendi.

Gecede en başarılı müşteriler listesinden ilk üçe giren Aydın Kuruyemiş, Kober İnşaat, ve ilçemizde farklı bir esnaf anlayışıyla çalışan Öz Tutkunlar Yapı firması temsilcilerine başarılı çalışmalarından ötürü tebrik edildi ve plaket takdim edildi.  İnci Beton santral operatörü Ahmet Yılmaz'a da ayın başarılı personeli plaketi takdim edildi.

Gecede bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci, “Hayır kapılarının ardına kadar açıldığı, duaların kabul olunduğu bu mübarek ayda aynı sofranın başında buluşmanın, iftarı beraber açmanın hazzını yaşıyorum” dedi.

Birlik ve beraberliğin başarıda büyük rol aldığının altını çizen Halit İnci, “Bu akşam burada İnci Holding çalışanları olarak değil sadece İnci Holdingin bir kolu olan Hendek Beton çalışanları olarak bir araya geldik. İnşallah önümüzdeki günlerde İnci Holding olarak da bir iftar yemeğinde buluşacağız. İnci Holding bu gün Sakarya'da çok kişiye ekmek kapısı açmış devletimize de KDV oluşturmaktadır. Holdingimizde çalışan yaklaşık 400 kişi mevcut olup çoğunun Hendekli ve Sakaryalı olması sevindiricidir” diye konuştu.

İnci beton olarak kaliteden ödün vermeyeceklerini ifade eden İnci, “Hendeğimizde kurmuş olduğumuz beton tesislerimiz sayesinde vatandaşımız kaliteli mamulü daha ucuza alabilmektedir. Bu başarıda siz çalışanlarımızın büyük payı var” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]