İnci, 3 Derece Getiren Öğrencileri Ödüllendirdi

Ali İnci Başarıyı Ödüllendirdi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İstanbul´da yapılan Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası´nda iki birincilik bir üçüncülük alarak ilimizin gururu olan Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcuları'nı ödüllendirdi.

2 Altın 1 Bronz Madalya Aldılar

41 ülkeden 700 sporcunun katıldığı turnuvada Hendek Belediyesi Karate Kulübü 9 sporcuyla mücadele ederek iki altın bir bronz madalya almıştı. 47 kilo Bayanlarda Büşra Tosun, 61 kilo Genç erkeklerde Okan Özşahin şampiyon olurken 52 kiloda Ümit Atış üçüncü olmuştu.

Daha Büyük Başarılara İmza Atacaklarının Sözünü Verdiler
Uluslararası turnuvada derece alan sporcular antrenör Nurkan Kayacık´la birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi makamında ziyaret ettiler. Antrenör Nurkan Kayacık, kendilerine destek olarak sürekli teşvik eden Başkan İnci´ye daha büyük başarılara imza atacakları sözünü verdi.
"Çalışmak Sizden, Destek ve Ödül Bizden"
Belediye Başkanı İnci, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan sporcuları ev ve araba ile ödüllendirdiklerini aynı başarıları alacak olan sporcuları aynı şekilde ödüllendireceklerini söyledi. Sporculara ve antrenör Kayacık'a böyle başarılar getirdikleri için teşekkür eden İnci, "Çalışmak sizden destek ve ödül bizden" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]