İlyaslar Köyü'ne yol sözü

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte İlyaslar Mahallesi sakinleriyle buluştu. Başkan Toçoğlu, “Biz istişareyi çok önemsiyoruz. Bir bölgede çalışma yapılacaksa hemşerilerimizin düşüncelerine göre yapılmalı. İlyaslar Mahallemizin yol sorununu çözecek, çevre düzenlemesini de yapacağız” dedi. Mustafa Ak ise, “Yapılan tüm çalışmaların hemşerilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanması bizleri motive ediyor” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karadavutlu Köyü ziyaretinin ardından İlyaslar Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, istişare ortamını çok önemsediklerini kaydetti. Toçoğlu, “Bu tür mahalle buluşmaları bizim için çok önemli. Biz istişare ortamını çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize en güzel hizmetleri verebilmenin peşindeyiz. Biliyorsunuz Yeni Büyükşehir Kanunu ile birlikte tüm il sınırları Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dâhil edildi. Bundan sonra hizmetlerimizi tek elden güçlü bir şekilde yapacağımıza inanıyorum. Hamdolsun ülkemizde bir istikrar var. Edindiğimiz tecrübelerle bu istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını hasıraltı edemeyiz. Havaların ısınması ile birlikte keşifler yaparak yol sorununu çözecek, çevre düzenlemesi yapacağız. Çevre düzenlemesi ile birlikte fitness parkı da kurarız. Hemşerilerimiz sorunlarını bize iletsinler, bize güvensinler. Biz milletimize hizmet için bu görevlerdeyiz” ifadelerini kullandı.

Hayırlı Hizmetler

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “AK Parti ailesi büyük, çalışkan bir ailedir. Biz memleketimize hayırlı hizmetler verebilmek için tam kadro çalışıyoruz. Yapılan tüm çalışmaların hemşerilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanması bizleri motive ediyor. Bizi güzel ağırladığınız için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  

Muhtar’dan Teşekkür

İlyaslar Mahallesi Muhtarı Fehmi Şenol, mahallelerini ziyaret ederek sorunlarını bizzat dinledikleri için Başkan Zeki Toçoğlu ve Mustafa Ak’a teşekkür etti.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]