İller Bankası Genel Müdürü Dedeoğlu'na ziyaret

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu\'nu ziyaret etti.

Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce\'yi ziyaret ettiklerini hatırlatarak, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladıkları projelerin sunumunu yaptıklarını aktardı.

Hazırladıkları yeni projelerin, yaklaşık 250 milyon lira tutarında olduğunda vurgulayan Keleş, "İnşallah önümüzdeki dönemde Erenler ve Serdivan ilçelerimizin artık yetersiz olan içme suyu şebekelerini yenileyeceğiz. Su tasarrufuna önemli katkı sağlayacak projemizle, bu bölgelerde zaman zaman yaşanan lokal arızalara da kesin çözüm getirmiş olacağız" diye konuştu.

Keleş, gri su kullanım projesiyle önemli bir çevre yatırımını da hayata geçireceklerini belirterek, tüm Sakaryalılara sağlam altyapı ve temiz içme suyu ulaştırma hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini bildirdi.

Söğütlü ve Ferizli\'nin sağlam altyapıya kavuşacağını ifade eden Keleş, şunları söyledi:

"Karasu ilçemizin içme suyu şebekesini yenileyeceğiz. Ayrıca evsel atık suları ile ilgili hazırladığımız Gri Su Kullanımı projemiz de şehrimiz adına önemli bir çevre yatırımı olacak. Tüm hemşehrilerimize sağlam altyapı ve temiz içme suyu ulaştırma hedefiyle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

Üstün ise Dedeoğlu ile şehirde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili görüştüklerini kaydederek, "Sakarya\'nın güneyinden kuzeyine kadar, şehrin geleceği için hazırlanmış çok önemli projeler hazırlandı. Sayın Genel Müdürümüzle yaptığımız görüşmeler de gayet olumlu geçti. İnşallah şehrimiz kısa süre içerisinde SASKİ tarafından projelendirilen bu yatırımlara kavuşur" değerlendirmesinde bulundu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]