İller Arası Karete Ligi sona erdi

Sakarya’da 8 aydır devam eden İller Arası Karate Ligi müsabakaları sona erdi.

9 ilden yaklaşık 550 sporcunun katıldığı Bölgesel Karate Ligi finallerine Yalovalı karateciler damgalarını vurdu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen Bölgesel Karate Ligi finallerine Sakarya, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Düzce, Bolu, Tekirdağ, Kırklareli ve Yalova\'dan yaklaşık 550 sporcu ve 18 kulüp katıldı. Sakarya’da Yalova adına mücadele eden Taşköprü İhtisas Spor Kulübü sporcuları 6 kupa ve 5 madalya kazanarak sezona başarılı bir şekilde nokta koydu.

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar sonrasında Yalovalı sporculardan Tolgacan Kaypak birincilik kupasını kazanırken, Berkay Çelik ve Umut Tunalı ikincilik, Büşra Çapar, Ali Güney ve Elif Hilal Ayar’da üçüncülük kupasını kazanma başarısı gösterdiler. Ayrıca Yalovalı karatecilerden Elif Nur Çelen altın madalya kazanırken, Cengiz Öztürk gümüş, Enes Topaç, Melike Uysal ve Rabia Güney bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Sakarya’da derece elde eden karatecileri kutlayan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Antrenörlerimiz ve sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]