İlklerin yarışmasında, tüm ödüller sahiplerini buldu

Sakarya İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Ortaokul, İmam Hatip Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Kur’an Kursları ve diğer lise öğrencilerine yönelik olarak Sakarya genelinde tüm okullarda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen DBY (Dini Bilgiler Yarışması) ve Peygamberimi Seviyorum Hadis Ezberliyorum yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

‘Sakarya Kutlu Doğum Programı’nın sonunda gerçekleştirilen törende; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş Emekli Diyanet İşleri Başkan Yrd. Rıdvan Çakır, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ve İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı tarafından tebrik edilerek hediyeleri verilen öğrenciler, İl Müftülüğü’nde organize edilen programla hediyelerini teslim aldılar.

15.04.2014 tarihinde Sakarya 4. Noter huzurunda çekilen kurada, DBY (Dini Bilgiler Yarışması)’ye katılarak dereceye giren 1220 öğrenci ve Peygamberimi Seviyorum Hadis Ezberliyorum Yarışması’na katılarakdereceye giren 3186 öğrenci arasından hediye almaya hak kazanan 120 öğrenci düzenlenen törenle hediyelerini aldılar.

Sakarya\'da bir ilk olan ve toplam 380 okulda gerçekleştirilen her iki yarışmada dereceye giren toplam 4406 öğrenci arasından Noter huzurunda çekilen kura sonucu hediye almaya hak kazanan 120 öğrenciden; 5 Öğrenciye UMRE, 11 Öğrenciye LAPTOP, 10 Öğrenciye CEP TELEFONU, 21 Öğrenciye TABLET BİLGİSAYAR, 24 Öğrenciye BİSİKLET, 19 Öğrenciye SAAT - K.K. DVD SETİ, 30 Öğrenciye de ÇANTA - EŞOFMAN & SPOR SETİ hediye olarak takdim edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]