İlk uzun metrajlı yarış filmi Sakarya'da çekiliyor

Sakarya\'nın tek modifiye grubu olan CaddeArena, Türkiye\'nin ilk uzun metraj yarış filmi çekimleri için Sapanca Uzunkum Yürüyüş Yolunda toplandı.

Yüzlerce aracın katılımı ile gerçekleşen organizasyonda fotoğraf ve video çekimleri yapılarak filmde rol alacak arkadaşlara ve filmi merakla bekleyen modifiye tutkunlarına bilgilendirmeler yapıldı.

"CaddeArena Sakarya\'nın tek modifiye kulubüdür"

Organizasyonda yönetim kurulu adına konuşma yapan Ahmed Şentürk, "Türkiye\'nin ilk uzun metrajlı yarış filminin çekimleri için yine bir araya geldik. Öncelikle CaddeArena Grubumuz; Sakarya\'daki tüm modifiye tutkunlarını bir araya getirmek amacı ile kurulmuş bir gruptur. Yönetimi ise yine kendi içimizdeki modifiye tutkunu arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Şu anda Facebook sayfamız on binin üzerinde takipçi tarafından takip edilmektedir" dedi.

"HIZLI PARA" Türkiye\'nin ilk uzun metraj yarış filmi

Türkiye\'nin ilk uzun metraj yarış filmi hakkında bilgiler veren Ahmed Şentrük konuşmasına şu şekilde devam etti: " Yönetmenliğini Furkan Göçmen\'nin yaptığı film, modifiyeli arabaların para için zamana karşı yarıştığı aksiyon dolu ilk Türk yapımı \'\'HIZLI PARA\'\' isimli filmin tamamı, Sakaryalı modifiye tutkunları, İstanbul Family Garage Grubu, Tokat Tuning Türkiye Grubu ve Sakaryalı işletmelerin destekleri ile çekilmektedir."

Şentürk, "Türkiye\'de çekilmiş kısa filmler bulunmaktadır. Fakat ilk uzun metraj yarış filminin çekimleri için kolları sıvadık. CaddeArena Grubu olarak, Bize destek veren, bizimle olan herkese çok teşekkür ederim. Doğru yolda ilerliyoruz. Organizasyonlar havaların ısınması ile birlikte tam gaz devam edecek. Ulaşamadığımız arkadaşlarımız bizi Facebook sayfamızdanda takip edebilirler" dedi.

Yarış yapabilir misiniz?

Yarışarak ne kadar para kazanabilirsiniz?

Hayat kurtarabilir misiniz?

Peki bunların hepsini 24 saatte yapmanız  gerekirse?

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]