İlk Önce Para Kazandılar, Sonra da Hediye Aldılar

M.Akif Ersoy İMKB Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri 0-6 yaş grubu çocukların bulunduğu Dostluk Çocuk Yuvası’na bir gezi düzenledi. Burada kalan çocuklara yardım etmek, hediye almak için, annelerine yaptırdıkları yiyecekleri satacakları bir kermes organize ettiler.

Okulda açılan bu kermese yoğun ilgi gösteren öğrenciler bu tarz etkinliklerin sayısının artarak devam etmesi gerektiğini söylediler. Bu kermes organizasyonunda görevli Bilgisayar Öğretmeni Merve Alyüz ve 11A sınıfı öğrencileri toplam 300 TL topladılar.

Kermes Parasıyla Hediye Aldılar

Bu para ile orada kalan kardeşlerine hediyeler aldılar. Geziyi düzenleyen Müdür Yardımcısı Selim Akgünler; böyle bir etkinliğin öğrencilerin isteği ile gerçekleşmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Öğrencilerin sosyal birey haline gelmelerini hedeflediklerini söyleyen Selim Akgünler, “Daha önce okul yönetimi tarafından yapılan etkinliklerin şuan öğrencilerin istek ve gayretleriyle gerçekleştiğini görmek bizi gelecek için umutlandırıyor” dedi.

Meyvelerini Vermeye Başladı

Okul Müdürü Ali Erbay: "'Yeni Kente Yeni Meslek Lisesi' sloganıyla başladığımız yolda öğrencilerimizin sadece derslerde başarılı olmalarının bize yetmeyeceği fikriyle onları çevrelerinden sorumlu bireyler haline getirme çabamız meyvelerini vermeye başladı. Öğrencilerimizin bu gibi etkinlikler tertip etmesi doğru yolda olduğumuz inancımızı desteklenmektedir. Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren 11/A sınıf öğrencilerine ve ilgili tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]