İlk Önce Beddua Etti, Ardından da Halka Amin Dedirtti

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli Geyve mitingindeki konuşmasında, hakkındaki yolsuzluk iddialarına değinerek “Allah yolsuzluk yapan Şaban Dişli’nin belasını vesin” dedi ve halktan bu duaya amin demelerini istedi.

AK Parti önceki akşam Geyve’de coşkulu bir miting yaptı. Mitinge AK Parti İl Başkanı Şenol Morgül, Başkan Yardımcıları Abdullah Reis, Davut Terzioğlu, Ömer Faruk Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitingin saat 20.00’de düzenlenmesine rağmen binlerce kişi AK Parti için meydanı doldurdu. Mitingde konuşan AK Parti Milletvekili Şaban Dişli Geyve’nin AK Parti’yle yükselme zamanının geldiğini söyledi.

Biz Sizin İçin, Geyve İçin Geliyoruz

“Personelin maaşlarını dahi ödeyemeyen bir başkan Geyve için ne yapabilir” diyen Şaban Dişli, şöyle devam etti:
Buradaki kalabalığa bakarak şunu görüyorum ki, Geyve artık kabuğunu kırıyor. Geyve artık hizmet istiyor. Biz sizin için, Geyve için geliyoruz. Muhalefet benim için söylenmedik iddia bırakmadı. Allah yolsuzluk yapan Şaban Dişli’nin belasını versin. Sizler amin deyin. Eğer varsa bir yolsuzluğumuz bu insanların bedduaları bizi mahvetmeye yeter.”
Bu Topraklara Adam Eksen Büyür

Geyve’nin kötü kaderinin 30 Mart sabahı değişmiş olacağını belirten AK Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya da belediyenin AK Partili olmamasına rağmen teşkilatın mücadelesiyle Geyve’de pek çok hizmet gerçekleştiğini vurguladı.

Geyve’ye seçildiği takdirde eğitimden sanayiye bir çok alanda hizmet götüreceğini vurgulayan Murat Kaya, “Bu topraklara adam eksen büyür. Geyvemiz hizmetten mahrum edilecek, geri bırakılacak bir ilçe değildir. Bu kötü talih inşallah AKParti ile aşılacak. Geyve’yi güzel günler bekliyor. Projelerimizi gerçekleştirdiğimizde Geyve hak ettiği yere gelmiş olacak.” şeklinde konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]