İlim Yayma Cemiyeti'nden Mustafa Ak'a ziyaret

 İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Vadettin AKTAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yurt Müdür ve Müdür yardımcılarıyla beraber AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK’ı makamında ziyaret etti.
 
İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Op. Dr. Vadettin AKTAŞ, Mustafa AK\'a " Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek" sözlerine şu şekilde devam etti:  “ AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın kongrede yeniden seçilerek 2.Dönemine başlamasından ötürü tebrik ediyoruz. Bizler biliyoruz ki bu vatana ve millete hizmet etmek için uğraşan gönül dostlarımızın her zaman yanındayız. Cemiyetimizin sivil toplum örgütleri içerisinde önemli görevleri vardır. Bu nedenle hizmetlerimiz aynıdır, bu önemin bilincinde olan dernek ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte çeşitli kültürel etkinler yaparak hizmetlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. “ dedi.
 
Ev sahibi AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK ise  “ Sivil toplum kuruluşları toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarındandır. İlim Yayma cemiyeti de genç nesillerin geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayacak imkanlar sunan, vatanını ve milletini seven, öz değerlerine sahip çıkan bir cemiyettir. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]