'İlim Yayma Cemiyeti insan mozaiğimizin sesidir'

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, “İlim Yayma Cemiyeti kurulduğu günden bu yana inancı, tarihi ve birikimi ile ülkemiz insan mozaiğinin sesi olmuştur. İnsana üzerine yatırım yapılabilecek bir finans aracı olarak asla yaklaşmamıştır” dedi. 

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi’ni ziyaret etti. Devam eden eğitim çalışmaları ile ilgili Şube Başkanı Vadettin Aktaş ile istişarelerde bulunan Hacıeyüpoğlu, “İlim Yayma Cemiyeti kurulduğu günden bu yana inancı, tarihi ve birikimi ile ülkemiz insan mozaiğinin sesi olmuştur. İnsana üzerine yatırım yapılabilecek bir finans aracı olarak asla yaklaşmamıştır. Hayırsever çalışmaları için değerli şube üyelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen çalışmalar ile gençliğin potansiyel ve dinamizmine yönelik önemli adımların atıldığını da kaydeden Hacıeyüpoğlu, “Kendisine, ailesine, milletine ve devletine karşı sorumluluklarını bilen bir gençlik için önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sorumluluklarını davranışa dönüştürebilen bir gençlik için çalışılıyor. Öğrencilere kendi kabiliyetleri doğrultusunda rehberlik hizmetleri sunan İlim Yayma Cemiyeti geleceğin teminatı gençlerin yetişmesinde önemli bir rol oynuyor” dedi.

TEMELE İNSANA KOYMUŞTUR
İlim Yayma Cemiyeti’nin ‘yanınızda olduk, karşılığını da bekleriz’ gibi bir inanışa hiçbir zaman sahip olmadığının altını çizen Recep Hacıeyüpoğlu, “İlim Yayma Cemiyeti ‘Sizi biz okuttuk. Artık bizim neferimizsiniz’ şeklinde bir kaide asla ortaya koymamıştır. Hiçbir zaman ‘ileride bu arkadaşlardan neler kazanabiliriz’ şeklinde manevi bir yoksunlukla insanımıza yaklaşmamıştır. Şuurlu çalışmaları ve büyük hayırseverlikleri için cemiyet üyelerimizin her birine şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]