İlgisizlikten yakınan köylüler isyan etti

Taraklı İlçesi\'ne bağlı İçdedeler Köyü Güveren ve Çiftlik Mahallesi sakinleri yol, su ve elektrik yetersizliği nedeniyle canından bezdi.

“Yol Sorunu”

İlçe merkezine 6 km uzaklıkta olduklarını söyleyen Gülveren ve Çiftlik mahallesinde yaşayan vatandaşlar  “Mahallemiz İçdedeler Köyü\'ne bağlı 10 haneli bir mahalle. Ne yazık ki yolumuz yok. Mevcut patika yolumuzun bakımı da yapılmıyor. Bir an önce yolumuzun yapılmasını ve kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtulmayı istiyoruz” dedi.

“Su ve elektrik sorunu"

Gülveren ve Çiftlik mahallesinde yaşayan vatandaşlar su sorunlarının da had safhada olduğunu ve kaynak suyu kullandıklarını belirterek “Evde kullandığımız su ve hayvanlarımıza içirdiğimiz suyu 1,5 km uzaklıktaki çeşmeden taşıyoruz. Bu da bize büyük sıkıntı yaşatıyor” dedi. Mahallelerinde elektrik sıkıntısı da yaşadıklarını belirten vatandaşlar “Elektriğin yetersiz gelmesi sebebiyle evimizdeki elektrikli araçlar sürekli arıza yapıyor. Bu da hepimizi canımızdan bezdirdi” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

“Yetti Artık”

Yaşadıkları sıkıntıları yetkililere defalarca ilettiklerini söyleyen mahalle sakinleri  “Bizler üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz. Yetti artık. Yol, su ve elektrik sıkıntımızın bir an önce giderilmesini istiyoruz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]