İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Yeni Binasının Temeli Atıldı

Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının temeli, Vali Hüseyin Atak'ın da katıldığı törenle atıldı. Törende konuşan Atak, MOBESE Projesi'nin önümüzdeki ay ihaleye çıkarılabileceğini söyledi.

Güç şartlarda hizmet veren Geyve Emniyeti, yeni hizmet binasına kavuşuyor. Devlet-vatandaş işbirliğiyle yapılacak emniyet binasının temel atma törenine, Vali Hüseyin Atak, İl Emniyet Müdürü Faruk Ünsal, İl Jandarma Komutanı Ramazan Akça, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar, Geyve Kaymakamı Süleyman Erdoğan ile çok sayıda davetli katıldı. 
 Vatandaş-Devlet İşbirliğiyle Yapılacak

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Süleyman Erdoğan, yıllardır eksikliği hissedilen modern emniyet binasının vatandaş-devlet işbirliğiyle yapılacağını söyledi. İl Emniyet Müdürü Ünsal ise, temelini atacakları emniyet binasının vatandaş-devlet işbirliğinin en güzel örneği olduğunu belirtti. Milletvekili Şaban Dişli de, AK Parti iktidarı döneminde Geyve'de önemli hizmetler gerçekleştirildiğini söyledi. Dişli, "Geyve'de bu binayı yapacak yer bulmakta zorluk çektik. Çok fazla siyasal anlamda bir şey söylemek istemiyorum. Önümüzdeki dönem de malum. Bu konuyu bu cümleyle geçiştirmek istiyorum" dedi.
Kurban Kesilerek Emniyet Binasının Temeli Atıldı

Vali Atak da, son dönemde toplum destekli polis hizmetleri ağırlık kazandığını vurguladı. Atak, ilin güvenliği açısından önemli olan MOBESE Projesi'ni hayata geçireceklerini belirterek, "Bunun çalışmaları son aşamaya getirildi. Önümüzdeki ay ihaleye çıkma durumu olursa, kısa süre içinde MOBESE sistemini ilimize kuracağız. Caydırıcı bir unsurla toplumumuzun karşısına çıkacağız" diye konuştu. Konuşmaların ardından kurban kesilerek emniyet binasının temeli atıldı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]