İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası tamamlanıyor

Yapı denetim hizmetini ve proje kontrollüğünü Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yaptığı Adapazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yakında tamamlanacak.

Adapazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası işinin projelendirilmesini de yine Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü uzman teknik elemanlarınca tüm detayları incelenerek hazırlandı. İlçe Emniyet Hizmet Binası İşinde modern ve klasik mimari çizgiler, mimarlar tarafından dikkatlice yerleştirilirken, modern mimari gereği çalışma mahallerin ferah olması özelliğine dikkat edilmiş ve yapı modern ve klasik dış çizgileri ile yerel mimarinin çizgileri ile inşa edildi.

Engelli vatandaşların hizmet binasından tam olarak istifade etmesi için her şeyin düşünüldüğü binada Enerji Performans Yönetmenliği ve Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmenliklerine uygun olarak projelendirildi ve uygulandı.

Kullanılan malzeme ve işçiliğe çok dikkat edilen inşaatta kullanılan tüm malzemeler CE ve TSE belgeli. İhale bedeli ise 978 bin TL olan inşaat alanı bin 250 metrekare.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]