İl Sağlık Müdürü, 112 acil istasyonunu yerinde inceledi

Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar Alifuatpaşa’da hizmete açılan yeni 112 acil istasyon binasının tahsisi ve yapımı noktasında büyük emekleri geçen Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Alemdar ile beraber İl Sağlık Müdür Yardımcısı Serdar Değirmenci, Halk Sağlık Şube Müdürü İbrahim Bulduk ve Halk Sağlığı Şube Müdür Yardımcısı Hızır Dişli de ziyarete eşlik ettiler. Başkan Çalık misafirlerini öncelikle İlhan Tan Tesislerinde öğle yemeğinde ağırladı. Yemeğin ardından yeni 112 acil binası yerinde incelendikten sonra belediye hizmet binasında ziyarete devam edildi.

Başkan Çalık, “Sağlık müdürümüz ve beraberindeki heyetin ziyaretleri bizleri memnun etti. Şuanda 112 acil binasının bulunduğu yeri T.C.D.D.’den uhdemize katarak kalıcı 112 acil istasyonunun beldemize konuşlanabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğüne tahsisini gerçekleştirdik. Yapılan çalışmalar sonunda yeni bina hizmete başlamış bulunmaktadır. Yeni 112 acil binamız halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]