İl milli eğitimde ödül töreni gerçekleştirildi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirli gün ve haftalar etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, 18 Mart Şehitler Günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Resim, Şiir, Kompozisyon ve Edebi Portre” yarışmalarında derece alan öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ile milli eğitim yöneticilerinin katıldığı törenle ödülleri verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, öğrencilerin akademik başarıları kadar, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarını da çok önemsediklerini ifade ederek; “Bu eğitim öğretim yılında ilimiz genelinde 150 dolayında öğrencimiz, ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarı kazanarak hepimizi gururlandırmıştır. Bireysel yetenekleri ortaya çıkaran sosyal faaliyetlere katılan tüm öğrencilerimizi ve onları bu etkinliklere yönlendiren eğitim yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve aileleri kutluyorum” dedi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende, kazandıkları başarılar nedeniyle sahneye çağrılan öğrencilere sırasıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaettin Dişli, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Maarif Müfettişleri Başkanı Mehmet Emin Taşkın,  İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Çelik, Zafer Levent Soyhan ve Bahattin Aydoğmuş tarafından altın ödülleri ve başarı belgeleri verildi. Törenin ardından ödül alan öğrenciler ve protokol üyeleri hep birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]