İl Kültür Müdürü Destek Sözü Verdi

Sakarya Musiki Derneği (1983) Başkan ve Yöneticileri İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Musiki Derneği Başkanı Şemsettin Keklik, yöneticiler Derya Özdemir, Hayri Duman, Ali Sait Çatar ve Naci Kirteler İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz’a  yaptıkları ziyarette kültür müdürüne bir buket çiçek  verdiler.

Dernek Başkanı Şemsettin Keklik, derneğin çalışmaları hakkında il kültür müdürüne bilgiler verdi ve 2009-2010 sezonunda yapılacak çalışmaları anlattı.

Her Türlü Desteği Veririz

İl kültür müdürlüğünün AFA binasını bahçesindeki merkezinde yapılan görüşme çok olumlu geçti. İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz   dernek yöneticilerine ziyaretten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Kültür Müdürlüğü olarak sizleri ve sizler gibi çalışması olan sanatçılarımızı bir çatı altında toplamak en büyük arzumuzdur. AFA Kültür merkezindeki 2 adet toplantı ve konser amaçlı salon şu anda bizim kontrolumuz altında. Eğer uygun görülürse haftalık çalışmalarınız için bu alanlardan faydalanabilirsiniz. Her türlü imkanları seferber  eder, her türlü desteği veririz.” dedi.
Teklif Kabul Gördü

Sakarya Musiki derneği başkanı Şemsettin Keklik yapılan büyük jest için il kültür müdürü Hüseyin Yorulmaz’a teşekkür etti ve şöyle konuştu: “Bizi çok memnun eden bu teklifinizi yönetim kurulumuzda görüşüp kabul edeceğimizi düşünüyorum. Bizim şu anda Sait Faik parkı içindeki dernek binamızdaki çalışmalarımızda bazı olumsuzluklar var. Eğer AFA Merkezinden bir yer verilirse bu bizleri çok memnun eder. Tüm şartlarımız iyileşir.”
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]