İl Genel Meclisi'nde bu konular görüşülecek

Sakarya İl Genel Meclisi Mart Ayı olağan toplantıları 4 Mart Pazartesi günü başlıyor. Her ay farklı konukları Mecliste ağırlayan Sakarya İl Genel Meclisi’nin bu ayki konuğu Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan olacak.

Sakarya İl Genel Meclisi Mart Ayı olağan toplantılarına 4 Mart Pazartesi Günü saat 14.00’de İl Özel İdaresi İl Genel Meclis salonunda başlayacak.

Şubat ayına ait Karar ve Tutanak özetlerinin görüşülmesi ve tasvibi, önergelerin kabulü ve müzakeresi ile başlayacak olan İl Genel Meclisi ilk toplantısında İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan konular da görüşülecek.

İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan “Karasu İlçesi Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Projesi (MOBESE Projesi) yapım işi için İller Bankası'ndan 500 bin TL borçlanılması, İl Özel İdaresine ait makine parkında bulunan makine ve ekipmanlarının boş zamanlarında kiraya verilmesine dair ücret tespiti konusunda hazırlanan rapor, Geyve İlçesi, Hacılar Köyü, 118 ada, 1 parsel ile 116 ada, 1, 3 ve 4 nolu parseller üzerine kurulacak olan “Sağlık Turizm Kompleksi (Rehabilitasyon Merkezi, Spor Tesis Alanları vb…) ile Doğa Turizm Kompleksi (Dağ Turizmi, Bungalov Evleri, Hobi Bahçeleri, Trekking Yolları vb…)” yapılacağı belirtilmekte olup bu alanlara ilişkin yapılacak olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları konusunda hazırlanan raporun görüşülmesi, Ferizli ilçesi, Doğancı Köyü sınırlarında bulunan 122 ada, 158 nolu parsel üzerine kurulacak olan “Etlik Piliç Yetiştiriciliği” yapılacağı belirtilmekte olup bu alanlara ilişkin yapılacak olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları konusunda hazırlanan raporun görüşülmesi, Erenler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Mütevelli Heyetinde görev yapmak üzere 1 sivil hayırsever üye seçilmesi” raporları görüşülecek.

İl Genel Meclisi’nde ayrıca Valilikten gelen İl Özel İdaresi 2012 yılı Faaliyet Raporunun da görüşüleceği bildirildi.

Her ay farklı bir konuğu ağırlayarak meclis üyelerini bilgilendiren Sakarya İl Genel Meclisi’nin bu ayki konuğu ise Sakarya Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan olacak. Dr. Erdoğan 8 Mart Cuma Günü saat 14.00’te Meclise katılarak müdürlüğün yaptığı çalışmalardan ve projelerden bahsedecek.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]